Wednesday, August 24, 2011

Nuffnang matter

Aku dalam dilema...
Huhh?? tak boleh ker?? terkebil-kebil mataku ini. kekadang terbeliak la juga. aku blogwalking....jalan..jalan..jalan dan jalan. jumpa blogger kata, tak boleh guna laptop yang sama nak lawat blog. Nanti perangkak Nuffnang leh kesan. tapi...macam mana dengan kes aku ni?? suami aku guna laptop dan adik aku guna laptop yang sama untuk check fb. Bila ternampak aku nyer blog update kat wall, depa terus kliklah blog aku tu. Itupun tak boleh ker?? hadoii...cam mana ni?? aku risau la pula kalau-kalau tak pasal-pasal  taraf *Geli aku kena tarik balik. Aku tak bersalah....please..suami aku rajin gak check aku nyer update. nak tau apa bini dia tulis. lepas tu..ada lah isu-isu berbangkit suami isteri...heee....

2 comments:

ken said...

mengapa tak boleh? click kat blog link saja kan?

Mrs. Daniel said...

ken: entahlah..tapi bila aku baca ada blogger lain kata tak leh guna laptop yang sama, perangkak Nuffnang leh kesan guna ip laptop yang sama. tapi cam pelik jer kalau cam gitu kan??

Post a Comment