Thursday, August 25, 2011

Meh makan...jemput-jemput...

Wei uols...
dah makan malam ker?? aku belom lagi weiii..tapi aku tak lapar pon. Mr. D pun not around yet. so aku tangguhkan makan malam aku sehinggalah aku rasa lapar. dapat message dari Mr. D yang dia akan makan kat luar. so, aku akan makan sorang lah maksudnya. aku pun, masaklah ala kadar jer malam ni....Nilah dia hasil idea spontan aku. Sebenarnya aku plan tak nak makan malam ni...tapi termasak coz takut Mr. D lapo. aiseymannn... simplelicious taste by me. heee...

 Sawi goreng bilis.

 Fried Cheesy Egg

 Dua jenis lauk jer?? Boleh laaa...

si kecik yang mengintip aku...Her food dah siap. tunggu dia bangun jer lagi.

uols...
perasan tak aku nyer header and kat tepi entry aku?? aku dah tukar dah...pakaikan baju baru, bak kata sesetengah bloggers. kasi ceria sikit lah..main tukar-tukar kite weii... hehe...

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

menarik & nmpk sedap je :)

Mrs. Daniel said...

hihi...boleh laaa =) simple but nice. kononnya la.

Post a Comment