Friday, September 9, 2011

Aku benci

VIRUS!!!!!
selama beberapa minggu aku tak berblogging. hati rasa tergaru-garu....haiya..sudah menjadi rutin la pula,kan??? meluahkan isi hati pada si maya yang mendiam membisu. Now i m back!!! mrD dah tolong settlekan semua virus-virus nakal ni. tapi kena format la pula...tapi buat sementara waktu, bertahan coz aku perlu membuat beberapa assignment nak tunjuk kat Prof aku. haha...demam sudah bermula. hadei-deii.... Paling geram, aku tak sempat join Hari Blog sedunia tu....coa sehari sebelum itu, laptop aku "membusyuk". Boleh on jer...tapi tak boleh buat apa-apa. Geram dan sakit hati juga la...ditambah pula cuti raya...kami sekeluarga pun menumpang sekaki balik kampung. 


Cuma semalam baru boleh dapat kembali hak peribadi yang tak ternilai ini. itupun, tak boleh masuk Line. Proxy server pulak bermasalah...luckyly, adalah anak buah aku yang bijak pandai yang Off program berkenaan. Tapi...Firefox tak berfungsi pula. Kena la layan Chrome. Apa-apapun, yang penting...aku kembali dengan bergaya dan azam baru. hahaha (gelak gergasi..)

Dan paling penting....aku dapat 15 buffered weiiii!!! caya tak caya??!! aku pun tak percaya. tapi kena percaya kerana itu yang terjadi...cuma aku nyer laptop ada masalah nak print screen jer ni...haiya. kalau tak boleh gak kasi semangat untuk uols untuk terus mencurahkan idea or isi hati pada diari-diari anda.

Thank you penaja. hee....belum sempat lagi nak ucapkannya dengan "berprotokol". akan aku lakukan juga...
                     Yang Penting....
aku sayang NUFFNANG.

4 comments:

oktant said...

Wow, tahniah! Mmg "champion" lah dpt sampai 15 BE. Hehehe... nak amik berkat sikit. Mudah-mudahan dpt BE gak. ;)

Mrs. Daniel said...

hee...tapi ciput jerk masuknyer...w/cam manapun, adalah jg berbanding 0,kan?? hehe..tah,lah. aku pun tak da petua2. aku main post jer isi hati aku. tu jerk. =)

ken said...

wow banyaknya.. saya pun mau :)

Mrs. Daniel said...

ken: boleh tu...

Post a Comment