Tuesday, September 20, 2011

No Blogwalking

tadi petang dah telan 2 biji soluble. sakit kepala pun dah ok dah. cuma tekak jer gatal-gatal sekarang. batuk-batuk! Rasanya awal pagi ni nak tido awal...haha...awal lah sangat. Si daddy tengah layan si kecik yang ligat ke sana ke mari. melihat mommy dia still ngadap lappy, jangan harap dia nak berbaring kat katil. dia tak layan pun si daddy....nakal.

oklah..nak tido. nanti nak bangun awal. jiayo!! jiayo!! mrsd nak bangun sekitar jam 3 atau 4 am nak buat keje. kata orang pagi-pagi boleh dapat ilham baek punya.

good nite uols.

loves,
mrsd.

2 comments:

Fatin Mraz said...

nk cari ilham apa pagi2 tuh mrs. d?

Mrs. Daniel said...

nak buat esei...hehe..susah no nak mengarang dalam english nih huh..huhu..

Post a Comment