Thursday, September 29, 2011

Malaysia's Blogging Community

peliknya....pagi ni nak Login Blogged.my: Malaysia's Blogging Community tak dapat pula. what happen ahh?? adakah aku sorang jer yang mengalaminya or..cam mana agaknya bloggers yang lain ek? depa dapat masuk ke tak? tak best lah cam gini...haishhh.

napa erkk??..

!!!!plink...plink...plink....!!!

hupdated la pula....

Oppss...rupa-rupanya mrsd lupa mrsd punya user name. password betul dah...username ada tertinggal sikit nombor dah. hadeii...aku pegi lagi register semula dengan email yang sama. so, depa consider aku ni lupa password jer. sekali dapat email..dushhh. baru aku nampak nama yang aku dok taip-taip tak sama dengan yang dah sedia ada dalam email. malu sendiri...fuhhh. 

Moral of the story...jangan mudah gelabah. cari dulu jalan penyelesaian. Minta maaf Malaysia's blogging community.

2 comments:

ken said...

lol.. mana boleh tertingal nombor.. tentu terlalu banyak username so terlupa :P

Mrs. Daniel said...

tahla..selama ni aku tak hafal pun user name aku. semalam buat2 rajin gi delete history bagai. bila nak taip, kotak tu tak muncul auto dah cam biasa. pengajaran..mengharap computer jer ingat. bila kena delete. kat otak pun erase sekali..haha

Post a Comment