Sunday, September 18, 2011

sunyinya

Nampaknya hujung minggu memang takda pengunjung membuat lawatan muhibah kat aku nyer blog. Traffic lengang jer. Boleh golek-golek kat atas jalan raya nih, kalau diikutkan. ayaya...blog aku pun tido jerk. Pasal aku pun tak online...sejak semalam, iaitu hari sabtu aku diserang selsema. Memang menitis-nitis gitu...sakit gak hidung ini akibat dipenyek-penyek. 

Anyway, semalam aku setakat explore TWITTER dan Churp-churp jer. Dah lama dah aku dengar pasal twitter ni. tapi aku tak nak amik pusing pun. tapi semalam, terasa nak gak sign in. haha..terfollow la pulak tweeter fasha sanda, umie aida, serina reduan, erra fazira dan ziana zain. paling banyak bertweet ialah Fasha Sanda. Penuh aku nyer box. Tak ketinggalan gak, aku dapat info yang Serina Reduan dah mengandung anak ke-2 dan bakal lahir January depan. woww...info yang pantas, kan?? tapi aku dah delete dah semuanya. tak nak follow sangat kisah dia orang, lagi pula bila aku bertweet dengan depa, tak kena layan pun. haha... buat semak box aku jer...Marilah join aku bertwitt...search jer Mommy_Lolo. aku ada kat situ...=)

So, sekarang aku sedia maklum bahawa aku nyer traffic hujung minggu memang "lancar" maksudnya hampeh. takda pelawat. wakaka....bah, nak tido dah ni. flu pun dah berhenti coz mrD kasi makan 2 biji panadol soluble. Terus kering u... but then, another problem plak muncul. Tekak terasa perit dan sakit plak. nak batuk-batuk la pula...oh tidak!!!

sampai ketemu lagi. salam.
peace uols.

3 comments:

Fatin Mraz said...

jln2 blogwalk n singgah sini...
elo..elo belo..

=]

Anonymous said...

bah tidur la..slmt malam

abu
http://www.ashgive.com/

Mrs. Daniel said...

welcome to my blog ms Fatin and Mr. Abu. will follow u..cheers.

Post a Comment