Monday, September 19, 2011

Inilah harinya

konon-kononnya,  ini adalah permulaan hari kepada aku punya keseriusan untuk memberi tumpuan kepada pembelajaran aku. ya..niat itu sentiasa ada. selalu aku berazam. hari ini. hari ini. tapi alih-alih masa berlalu begitu pantas.

dan..hari ni, aku mulakan hari aku dengan activiti laundry. lepas tu tidokan si kecik. then, iron baju suami yang dah menggunung. then, masak bubur dan nasi, anak nangis, dan...aku pandai-pandai gi blogwalking....wakakaka...aku gi terjah blog-blog para wanita ~~~bini orang dan emak orang~~ blog2 yang agak sinonim dengan aku dan "pangkat diri" ini.  Nak gak tau cam mana depa hidup berkeluarga, membesarkan anak-anak dan ect....ni yang tak syokkk ni. ye lah... nak serious konon. focus lari tu... sekarang anak plak bangun. Be'ak pulak dah. lepas ni nak kasi makan pula. Mandikan. Phieww....

so..done with blogging. will be back lepas spend quality 3 hours time to do my research concentrically, OK. go mommy go!!

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

chaiyokk chaiiyokk mama!!

Mrs. Daniel said...

tq friend...dugaan paling indah nih...heee

Post a Comment