Thursday, June 28, 2012

main kawen2

aku heran gak dengan dunia artist ni..bukankah mereka manusia biasa??? tapi kenapa depa selalu jer main-main dalam perkahwinan. time nak kawen beriya bagai... meriah nak rak...seluruh dunia pom pang pom pang... tapi tak lama lepas tu, bercerai pula. depa ni main kawen-kawen kot...kalu yang ni tak best, tukar dengan yang lain...banyak pilihan menanti. aku terkejut gak dengan news ROTI KAYA pasal Sasha Saidin yang nak tuntut cerai dari suami dia. Laaa....cam tu pula. tak lama lagi, mesti kawen baru lagi ni si Sasha...apa agaknya yang depa cari ek dalam sesebuah perkahwinan??? ya, kekadang kita melenting gak ngan pasangan kita..kalau ikut kan hati sangat, dan-dan tu juga nak berpisah. tapi bila hati dah sejuk, rindu pula kat pasangan. Kalau pun meluat sangat dengan pasangan, fikirkan semula kebaikan yang pernah dilalui bersama dia. tatapi wajahnya terutama ketika tido...ketika itu hati mesti terdetik, dialah untukku selamanya for better or for worst. macam-macam....tapi aku akui, kehidupan berumah tangga ni diibaratkan sebuah perjudian. kalau jumpa insan yang baik dan lengkap seluruh "package"nya...untung dan bertuahlah badan. =)

photo di atas: kredit sama ROTI KAYA


2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

mcm mcm hal dunia..

Mrs. Daniel said...

entahlah...ragam manusia yang sukar untuk dimengerti. hurmm..

Post a Comment