Thursday, October 6, 2011

Selamat Malam

selamat malam uols...
dah makan ker?? mrsd belom lagi. tadi menapau nasi goreng ayam kat G.I.Joe sepulangan dari Jusco. ada urusan belanjawan yang harus diselesaikan dengan Maybank Cash Deposit. hurmm.... tadi, run ke Perpustakaan Tun Abdul Razak, shah alam. Anak aku tinggalkan dalam kereta. sebelum masuk library, mrsd kasi dia minom dulu!! sampai tertido. adalah juga spend sejam dua kat sana...then, rushing back. jalan plak jam. Kendian gi Jusco seperti yag mrsd telah sebutkan.

Now kat umah. relaxkan diri...oh tidak. anak aku mana lah pernah nak kasi aku rehat. Mrsd rasa sakit-sakit seluruh badan. dari semalam dah mengeluh,kan?? haiseymannn... malam ni takda mrd around. Mrsd pulak nak buat sikit assignment. nak tunjuk besok kat supervisor.. cam biasalah....suka sangat wat keje last minute. tekanan dia maha dahsyat gitu...momentum kuat owhh kalau buat keje last minute nih, dengan tak tidonya...dengan gelabahnya....dengan gabranya...macam-macam ada...

oklah uols..tido dengan baik malam ni k. jangan lupa cuci kaki...nanti dapat mimpi buruk cam aku semalam. huhu....apa yang penting, set semula hati sebelum tido...rasakan kedamaian dan kemaafan di dalam hati..Biar bangun esok pagi dengan hati yang riang ria...senyum. tak perlu kata apa-apa. heee....

loves.

3 comments:

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

hi mrsd !

thanx 4 bday wish , sorry i lambat reply .. ;)

betol tu,nak tido hati kena lapang2 kan .. ;)

Fatin Mraz said...

nite2! Zzzzz ;)

Mrs. Daniel said...

=) si kecik aku plak nak bermain. hissii..terpaksa layan karenah dia.

Post a Comment