Tuesday, October 11, 2011

Sayang Galax!!

hai uols..
dah lama dah mrsd nak "showoff" mrsd nyer galax ni dalam blog. ye lah...sebelum ni dok berangan galax jerk..asyik-asyik sebut pasal galax jer...bila dah dapat, terus menyepi pula. haha... thanks to mrd yang sudi perabis duit untuk bikin hati mrsd happy sempena besday mrsd bulan lepas. sayangggggg dia sesangat!!! bah, jom kita ushaaa....taraaa!!!

 kat working station mrsd nampak paper beg LG. hurmm...laki aku beli hp product LG ker?? aku tak excited langsung. huhu..aku nak menda lain..dapat menda lain... haha..mrsd tak da hati nak gi tengok pun. cesss...demand punya besday gurlll...


 Taraaaa....sekali adik mrsd gi ushaa....uiii...ko dapat Galax lah... dalam hati mula mengembang dan menguncuppp...hadeiii.....bila dikeluarkan kotak.  aku cam mok melompattt jerkkkk!! yippiieee...aku menang motorrrrr....haha...gaya ala-ala cam gitu la.


 yang ini pula dia nyer blue tooth. nak calling-calling kena guna ni lah...tapi kalau tak nak pun boleh gak. cam aku sekarang...semua alam leh dengar kalau aku tengah cakap ngan orang guna galax ni. haha..bukan nak berlagak you...saja malas nak menyumbat tolinga ini dengan blue tooth..so, suami dah mintak pasal aku tak manfaatkan gigi biru ini.


 yang ini pula ear piece. aku belum guna lagi....lepas ni kena guna la kot...hehe...nanti mrd tak happy aku tak manfaatkan pemberiannya seada mungkin.


 ahhaaa...ini dia casing galax mrsd. color grey....actually mrsd nak color orange...pink... tp mrd kata semua casing yang tu pvc. cuma yang ni jer ori leather. hurmmm..apa-apa jer lah... lain kali cari orange kaler ya??..


 ini dia...buku baru mrsd. asyik dikendong ke sana ke mari...kesukaan. paberet gitu...


 so now, bila orang sebut angry bird...aku dah tau dahhh. dulu aku tak mengerti pun bila orang sebut angry bird game. aku ingat la apa sangat....cesss...Dunia, lihatlah!! aku dah reti main Angry Bird!! tapi aku tak suka main pun...aku lebih suka main muzik untuk si kecik...dapat kat Android Market...freee gitu.



inilah antara fungsinya....memudahkan mrsd tangkap gambo dan tangkap vdeo...senang. cepat. terus download fb. haha....oh ya, contact no. mrsd dah tukar dah...no. lama dah mrsd tikam dan patah-patahkan. buang jauh-jauh dalam tasik botanik...haha....

uols....
walaupun Galax ini baru lagi...sometimes dia buat peel...suka hang. ni yang tak syiokk..ari tu mrsd ingat nak pulangkan kat shop. tetiba baik pula...hangin betul lahhh...Apapun, terima kasih kepada penaja, MrD yang baik hati hadiahkan mrsd Galax.

luvs hubby. luvs bb. luvs galax.

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tab mmg best!suka suka! :)

raindrop said...

mcm terleleh2 air lioq aku tgk ko nyer mr galax ho2.... pinjam mrd tahun depan 4hb 5 untung2 dapat aku ipad hahahahhahahah

al_capacino said...

nak jgk... huhu

Lady Rina said...

bestnyerrr....:)

Post a Comment