Sunday, November 13, 2011

recharging mood

malam ni..terasa penat. tadi ke jusco. ingatkan tutup jam 12 tengah malam. rupa-rupanya 10.30mlm dah tertutup. tak sempat nak membeli stok. kendian pegi tesco. ada gak timing dia tutup midnite. tapi bila me n mrd sampai sana, announcement plak. 5 minit lagi tesco akan ditutup. so..mencapai jer lah huggies, maggie ayam dan biscuit crakers. tak sempat nak fikir apa nak beli.

sepulangan, hujan pula. mata mrsd dah ngantok. adik mrsd tengah tengok jangan tido lagi..hurmm. aku cam tak da mood plak nak tengok. nak tengok movie malam ni pun, cam tak da selera jer...penat gak mrsd spend masa dalam sauna room dan steam bath tadi petang.

mrsd punya kepala otak tengah berpusing ni. kepeningan. tadi balik jalan-jalan dari subang, mrsd terasa nak muntah-muntah jer. cam penattt jer mrsd rasa. tadi petang dalam sauna room pun kepala 'bengang' semacam jer. whats wrong with me?? hurmm...

oklah..mrsd nak tido dah ni. hopefully bangun pagi esok mrsd bersemangat buat keje. first review tak lama lagi. mrsd pun tak da info sangat dari school. entahla...adakah aku ini dianak tirikan atau apa ni?? pedulikan...yang penting aku buat aku nyer part. sukahatilah kalau orang ikhlas ke tak terhadap aku. God knows.

bah la...my gurl pun dah tido. mrsd punya bahu cam semut-semut pula. rasa kebas. kenapa ya??? betul2 wujud pertanyaan dalam kepala hotak mrsd tentang apa yang mrsd rasakan. Moga mrsd punyai kesihatan badan yang baik sehingga thesis mrsd siap.

mrsd punya mood pun tak baik nih... rasa meradang memanjang.

nite ols.
mrsd.

1 comment:

wanie said...

semangat ye mrsd!
http://kookick.blogspot.com/2011/11/korang-selalu-jadi-camni-tak.html

Post a Comment