Tuesday, February 28, 2012

Sistem bergilir la pula

haha..mesti ko orang yang dah beranak pinak terlebih dahulu dari mrsd melalui pengalaman ini. well...apa nak buat. sekarang, semenjak anak mrsd dah pandai berjalan. sangat ligat dia. ke sana ke mari. hadoii..fening-fening. paling susah, time makan. dia nak juga ganggu "perjalanan meja makan" dengan karenah dia. sekarang ni, we all kena lalui satu sistem. sistem bergilir. tak boleh makan serentak. kalau tak, nasi tak sampai ke perut. tak rasa keenakan makanan. so....firstly, my husband. secondly, my nanny. and lastly...me. huhu...ye lah, beginilah seorang aku. tak reti nak mendahului diri sendiri. thats y my sister kata, last-last cam aku plak kena buli. tak apalah. sabar jer lah.

well, dengan erti kata lain. mr. hubby tengah mengadap meja makan sekarang. baby pula menyepah Lego kat ruang tamu. si Nanny pula watching movie; VANILLA vs COKLAT. best gak cerita tu....oklah. chaloooo. have a good rest everyone. nite.

1 comment:

izan mama mia said...

sementara anak-anak nak besar....nanti semua dah besar,lain pula ceritanya.. :)

Post a Comment