Saturday, February 11, 2012

relaxing saturday

hari ni kita sekeluarga bangun jam 9.30am. fuyooo bersungguh2 mrd tido. jarang boleh tido sebegitu rupa. si kecik pun sama gak,, bila tau we all terjaga,, terus dia pun nak bangun sama. pantang bersendirian atas katil berseorangan. mrd terus prepared brunch,, nasi goreng mix vege. lucky semua benda dah ada. tinggal goreng jer lagi. haha. lepas tu,, we all layan sepanjang petang menonton tv3. kuch2 ho ta hai. evergreen movie gitu. jam 6pm,, we all kuar jalan2. ngeeheee..ingat nak shopping barang2 kecik buat mrsd. tapi last2 mrd pula yang shopping sakan. 4 pasang jeans tu. heeee. then,, kami menyinggah d kenny roger. cam biasa, si nanny tak reti nak makan menda yang agak pelik to her. susah gak dia ni bab makan2. pemilih. then,, selesai makan pulang. hantar bb n nanny balik umah. me n mrd gi melenconggg. gi mengurut kaki. tadi penat jalan, plus lama dah tak service kaki gue ni. haha. dua orang tukang urut kaki ni steady gak. best tau urutan depa ni. mamat dua orang ni boleh tahan ensome. heee. oklah, msd nak berhenti dah ni. nak nikmati sentuhan tangan yg sakit tapi sedap. heeeee. oklah, minta diri dulu. nyte.

2 comments:

Fatin Mraz said...

kuch kuch hota hai..mmg old time fav bagi ramai org..no wonder ada 3 juta penonton tgk mase tv siarkan aritu~
=}

p/s:dah lama FM x urut kaki... sejak pindah kuantan nih~

Mrs. Daniel said...

Hai FM.. Hehe suami i ni nak kasi i happy senang jer, bawa berurut. Biasalah hb tak romantik cam srk.

Post a Comment