Wednesday, August 22, 2012

::Lolo and Stitch::

hurmm..ini dokumentasi buat my princess. my anak sulung ni sangat addicted dengan cartoon LiLo and stitch 2. satu-satu caranya yang boleh membuatkan dia terdiam di satu-satu tempat tanpa membuat sebarang aktiviti yang memeningkan kepala emak bapa dan penjaga dia. fuhhh...satu hari boleh sampai 3-5 kali menonton menda yang sama. rasanya aku pun boleh terhafal dah dialog lilo and stitch ni haaa...si puteri paling suka bab-bab menari hula-hula. dengar jer melodi..dia terus bangun dan berpusing..konon-kononnya menari. cute ehhh....

 inilah antara aksi anak aku bila Lilo and stitch on air. duduk diam-diam...gud gal. hehe...nak ganggu dia pun dia tak layan. dia cuma menjeling dan sekadar tersenyum dan tumpuan dia 100% kat screen tv.

Ini aksi dia yang agak santai tapi terganggu dek mommy dia yang mengacu-acukan camera kat dia. sempat gak dia tersenyum. dah boleh tahan dalam memberi pose dah ni...lepas tu continue watching Lilo. aiyakkkk!! sampai mommy pun panggil tu movie, Lolo and stitch. hadeii..

No comments:

Post a Comment